Promotia anului

La comenzi mai mari de 1000 euro (inclus tva) primesti din partea noastra serviciul de grafica publicitara GRATUIT

Promotia anului

La comenzi mai mari de 1000 euro (inclus tva) primesti din partea noastra serviciul de grafica publicitara GRATUIT
Contactează-ne acum! +4 0773840064|[email protected]

PRINTURI MARI

Acasă » PRINTURI MARI

Printuri publicitare pe Frontlit banner, Backlit banner, Blockout banner si Mesh realizate prin imprimare la o rezolutie 720 DPI folosind cea mai noua tehnologie

 • print mesh publicitar Print Mesh Publicitar BANNER PUBLICITAR

  Print Mesh Publicitar

  Cerere cotație de pret

  MESH PUBLICITAR - PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI

  DESPRE MESH PUBLICITAR

  Similar banner-ului, mesh-ul face parte din „familia” de printuri de mari dimensiuni si este un suport perforat pentru a permite trecerea vantului si a luminii prin material, cu o greutate semnificativ redusa (270-300 g/mp). Mesh-ul inlocuieste cu succes banner-ul atunci cand vorbim de printuri de mari dimensiuni, caz in care banner-ul se poate rupe sub propria greutate. Aplicatiile si locatiile obisnuite pentru mesh-uri: mesh-uri aplicate pe cladiri, mesh-uri afisate pe stadioane, mesh-uri in sali de sport, mesh-uri aplicate la interior in sali foarte mari si orice alta aplicatie unde afisarea unor printuri de mari dimensiuni este necesara.
 • blockout banner (banner fata dubla) BlockOut Banner (Banner Fata Dubla) BlockOut Banner Banner Fata Dubla

  BlockOut Banner (Banner Fata Dubla)

  Cerere cotație de pret

  BlockOut Banner (Banner Fata Dubla)

  DESPRE BLOCKOUT BANNER

  Bannerele blockout sunt bannerele printate dubla fata des intalnite pe strazi, intre stalpi. Tot bannere blockout se folosesc si pe post de "steag" pe stalpii de pe marginea drumului. Bannerele blockout sunt foarte rezistente la socuri mecanice si intemperii. Din acest material se printeaza cu precadere bannere stradale imprimate fata-verso, insa poate fi folosit cu succes si pentru alte tipuri de afisare unde este necesara printarea graficii pe ambele fete.
 • bannere publicitare poliplan Bannere publicitare poliplan Bannere publicitare poliplan

  Bannere publicitare poliplan

  Cerere cotație de pret

  BANNERE PUBLICITARE POLIPLAN

  PRET BANNER POLIPLAN SI DISCOUNT

  Cu ajutorul calculatorului de pret, aflati instant pretul bannerului, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti dimensiunile care va intereseaza.   Bannere ieftine, calitate ridicata!

 • autocolant auto printat Autocolant Auto Printat AUTOCOLANT AUTO printat

  Autocolant Auto Printat

  Cerere cotație de pret

  AUTOCOLANT AUTO PRINTAT

  DE CE AUTOCOLANT MASINA?

  Autovehiculul reprezinta un mijloc de promovare eficient, datorita numarului crescut al participantilor la trafic, dar si al timpului petrecut in trafic, alege si tu sa-ti personalizezi masina si sa maresti vizibilitatea brandului in randul potentialor client cu ajutorul unui autocolant masina.
 • print autocolant floor graphics Print Autocolant Floor Graphics PRINT AUTOCOLANT FLOOR GRAPHICS

  Print Autocolant Floor Graphics

  Cerere cotație de pret

  PRINT AUTOCOLANT FLOOR GRAPHICS

  DESPRE PRINT FLOOR GRAPHICS

  Grafica pe podea, printuri floor graphics. Floor graphics este termenul ce reprezinta foliile autocolante printate si lipite pe podea pe diverse suprafete. Folia floor graphics este o folie PVC speciala, transparenta, cu grad mare de protectie impotriva razelor UV.
 • print autocolant geam (window graphics) Print Autocolant Geam (Window Graphics) PRINT AUTOCOLANT GEAM WINDOW GRAPHICS

  Print Autocolant Geam (Window Graphics)

  Cerere cotație de pret

  PRINT AUTOCOLANT GEAM (WINDOW GRAPHICS)

  Aplicatii WINDOW GRAPHICS / Autocolante geam / Folie de lipit pe geam:

  •    window graphics aplicat pe geamurile unor sedii: banci, magazine, sedii firme, etc. •    window graphics aplicat pe geamurile unor autoturisme sau autobuze permitand pasagerilor sa vada prin geamuri nestingheriti •    window graphics aplicat pe orice suprafata transparenta.
 • print folie autocolanta reflectorizanta PRINT FOLIE AUTOCOLANTA REFLECTORIZANTA PRINT FOLIE AUTOCOLANTA REFLECTORIZANTA

  PRINT FOLIE AUTOCOLANTA REFLECTORIZANTA

  Cerere cotație de pret

  PRINT FOLIE AUTOCOLANTA REFLECTORIZANTA

  Aplicatii folii reflectorizante autocolante:

  • folie reflectorizanta auto - pentru masini speciale sau pentru o personalizare foarte vizibila in lumina farurilor
  • folie reflectorizanta pentru exterior - se aplica pe fatadele magazinelor, pe casete luminoase, pe panouri publicitare
  • semne rutiere colantate cu folie reflectorizanta
  • folie reflectorizanta sub forma de banda ce se aplica pe contururi de fatade, panouri publicitare, etc.
 • cutter plotter - autocolant taiat CUTTER PLOTTER – AUTOCOLANT TAIAT AUTOCOLANT TAIAT CUTTER PLOTTER 2

  CUTTER PLOTTER – AUTOCOLANT TAIAT

  Cerere cotație de pret

  CUTTER PLOTTER - AUTOCOLANT TAIAT

  Printre cele mai des intalnite mentionam urmatoarele aplicatii pentru autocolant decupat: etichete, vitrine, colantari auto, semnalistica outdoor, semnalistica indoor, retusare bannere, personalizare obiecte, etc.
 • autocolante personalizate AUTOCOLANTE PERSONALIZATE AUTOCOLANTE PERSONALIZATE

  AUTOCOLANTE PERSONALIZATE

  Cerere cotație de pret

  AUTOCOLANTE PERSONALIZATE

   

  Aplicatiile printurilor pe folii autocolante sunt:

  •    print autocolant pentru colantari auto •    print autocolant colantari geamuri •    print autocolant colantari vitrine •    print autocolant colantari standuri expozitionale •    print autocolant colantari sigle firme •    print autocolant colantari diverse panouri, obiecte, etc. •    print autocolant colantari Forex (panouri publicitare) •    print autocolant colantari autocolante mobila •    print autocolant foto tapet - autocolante pereti.  

  Autocolant personalizat, pret mic, impact ridicat!

 • banner dubla fata banner dubla fata Banner Dubla Fata placeholder

  Banner Dubla Fata

  Cerere cotație de pret

  Banner Dubla Fata

  Blockout Bannere

  Printuri Blockout bannere, bannere dubla fata, bannere fata verso

  Banner Fata Dubla este un material din PVC de culoare alba, cu insertie de carbon la mijloc pentru asigurarea opacitatii  si  evitarea suprapunerii  imaginilor prin transparenta. Bannerele blockout sunt bannerele printate dubla fata des intalnite pe strazi intre stalpi. Tot bannere blockout se folosesc si pe post de "steag" pe stalpii de pe marginea drumului. Bannerele blockout sunt foarte rezistente la socuri mecanice si intemperii. Din acest material se printeaza cu precadere bannere stradale imprimate fata-verso insa poate fi folosit cu succes si pentru alte tipuri de afisare unde este necesara printarea graficii pe ambele fete.
 • mesh publicitar mesh publicitar Mesh Publicitar mesh publicitar

  Mesh Publicitar

  Cerere cotație de pret

  Mesh Publicitar

  Meshuri publicitare

  Meshuri mari dimensiuni

  Meshurile sunt printuri mari si printuri de foarte mari dimensiuni. Materialul de mesh publicitar difera de cel de banner publicitar, diferentele fiind urmatoarele: - meshurile sunt perforate pentru a putea trece vantul prin ele - meshurile sunt mai usoare decat bannerul, 270-300 gr - prin mesh lumina este permisa din cauza perforatiilor - meshurile se preteaza la printuri foarte mari la care banner-ul s-ar rupe din cauza propriei greutati Aplicatiile si locatiile obisnuite pentru mesh-uri: - meshuri aplicate pe cladiri - meshuri afisate pe stadioane - meshuri in sali de sport - meshuri aplicate la interior in sali foarte mari - orice alta aplicatie unde afisarea unor printuri de mari dimensiuni este necesara.
 • Firma productie publicitara Brasov, lucrari reclame firme luminoase, casete ieftine, printuri outdoor/indoor, bannere mari, inscriptionari auto, promotionale bannere stradale Bannere Stradale banner stradal

  Bannere Stradale

  Cerere cotație de pret
  Bannere Stradale

  Bannere Publicitare

  Panouri publicitare din bannere frontlit

  Bannerele publicitare pot fi printate la 720 DPI print outdoor, 1440 DPI print outdoor. Panourile publicitare din bannere frontlit includ urmatoarele finisari: tiv si capse la 100cm. Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp. Pentru bannere mai groase va rugam contactati-ne. Bannerele sunt printate pe masini Konica, Mimaki sau Canon - calitatea printului este foarte mare. Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita insa latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2M la 720DPI sau 1,6M la 1440DPI. Fasiile de banner printate se sudeaza cu un utilaj special garantand atat un aspect calitativ la imbinare cat si rezistenta foarte ridicata. Aplicatiile bannerelor: panouri publicitare (banere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, print OOH, afisaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc.), bannere stradale, copertine, etc.