Plasti Dip® – produse din cauciuc lichid cu formula unică!
Plasti Dip® Deutschland GmbH este distribuitorul pentru Europa al produselor originale PERFORMIX, comercializate in concordanta cu legislatia si normele UE – etichetare conform standardelor UE, inregistrare in REACH si plata taxelor de mediu corespunzatoare.

AGA Media, in calitate de distribuitor al Plasti Dip® Deutschland GmbH, respecta toate conditiile tehnice de folosire si personalizare auto prin intermediul Plasti Dip®.

Doriti o schimbare de look, a masinii dvs? Noi va oferim solutia! O tehnologie noua in Brasov si in Romania – folia auto lichidă PlastiDip care se poate îndepărta (dezlipi precum un autcolant) usor si rapid, fără a lăsa vreo urma.

După îndepărtarea foliei auto Plasti Dip, maşina dvs. va arata din nou ca inainte, fara sa fie decolorata de la soare. In special in cazul in care doriti sa o vindeti, o vopsea originală impecabilă reprezinta un mare atu in pretul final al autoturismului.

În ciuda proprietăţii speciale de îndepartare fără urme, simplu şi rapidă, folia auto lichidă este foarte rezistentă si are durabilitate mare în timp.
Cu produsele testate de la Plasti Dip® veţi face întotdeauna alegerea corectă, deoarece produsele noastre profesionale sunt cu adevărat deosebite. Utilizarea simplă, randamentul mare şi durabilitatea ridicata recomandă soluţiile noastre speciale pentru toate domeniile de utilizare.
Indiferent dacă scopul dvs. este protejarea sau conservarea, întreţinerea sau modificarea, izolarea sau impregnarea, vopsirea completă sau parţiala, cauciucul lichid Plasti Dip® este soluţia corectă pentru dvs.
Structura specială a materialelor noastre oferă posibilitatea utilizării în domenii multiple, de la modelare prin styling & tuning automobilistic până la protejarea componentelor electrice şi electronice.
Mii de profesionişti au încredere în cauciucul lichid de la Plasti Dip®.

Alăturaţi-vă şi dvs.!