GME_7767-e1430132128631 de la ce am pornit De la ce am pornit GME 7767 e1430132128631

Cine suntem?

AGA Media se defineste ca un mall de creatie si productie publicitara si vine in intimpinarea consumatorilor de publicitate interesati de servicii publicitare integrate, de eficientizare a costurilor si imbunatatire a managementului de proiect.
Dezvoltand simultan, logistic si uman, toate zonele de creatie si productie, agentia noastra de publicitate este in masura sa deruleze proiecte cu un grad mare de complexitate plecind din faza initiala a conceptului publicitar, pina la implementarea strategiei media sau productia materialelor de imagine.

  • Interviu: Aceasta este partea în care facem cunoştiinţă cu clientul nostru şi încercăm să stabilim situaţia curentă a afacerii sale precum şi obiectivele pe care doreşte să le atingă prin produsele pe care le vom oferi.
  • Cercetare: Odată colectate informaţiile necesare de la client, analizăm oferta concurenţei, cum putem noi contribui la învingerea acesteia şi ce fel de tehnologii putem utiliza în acest scop.
  • Proiectare: Venim cu un plan tehnic și de marketing adaptat sarcinii pentru care am fost aleşi şi analizăm ce este și ce nu este posibil, pregătind materialele pentru următorul pas.
  • Design: Un prototip al produselor ce trebuie create este construit, testându-l pentru a vedea dacă reprezintă un concept fezabil. Odată ce am identificat soluţia, trecem la implementare.
  • Asamblare: Pasul de pre-lansare în care toate ideile capătă viaţă şi se materializează sub forma unui produst finit, pregătit pentru livrare.
  • Lansare: Livrarea produsului după testare riguroasă şi asigurarea funcţionalităţii atât conform cerinţelor clientului, cât şi conform standardelor noastre de calitate.
  • Evaluare şi optimizare: După terminarea proiectului, analizăm succesul efectiv şi bazându-ne pe informaţiile colectate, tragem concluzii care să permită îmbunătăţirea produsului în versiunile ulterioare.
Design
Productie
Rezultate

Chiar noi!!!

AGA Media de la ce am pornit De la ce am pornit Untitled 1
AGA MediaAgentie de publicitate
Publicitatea, ca formă de comunicare, are drept scop promovarea produselor și serviciilor, indiferent de mijlocul de comunicare utilizat. Publicitatea îmbracă multe forme şi foloseşte o multitudine de suporturi. Ea e vitala pentru orice afacere, indiferent de calitatea unui produs sau serviciu, acesta nu-și va găsi cumpărător dacă nimeni nu știe despre existența sa.

Ce stim sa facem

Îți oferim tot ajutorul de care ai nevoie în evaluarea și alegerea soluțiilor de promovare potrivite pentru afacerea ta. Indiferent de bugetul alocat produselor publicitare ne asigurăm că raportul calitate/preț este unul avantajos. Secretul reușitei noastre sunt oamenii implicați pe care am reușit să îi angajăm. Prin intermediul lor reușim să oferim calitatea pentru care clienții nostri ne aleg de fiecare dată.
Aducem un avantaj suplimentar clientului având graficieni talentați cu experiență în domeniul producției publicitare.
Oferim transportul și montajul produselor noastre. Asigurăm montajul la înălțime cu echipă de alpiniști. Montăm bannere, casete luminoase, mesh-uri, litere volumetrice, autocolant
Personalizăm o gamă variată de obiecte prin gravură laser și mecanică, decupare pe contur.

Scopul publicităţii este de a se asigura că oamenii ştiu despre bunurile şi serviciile disponibile.

Este în interesul vânzătorului să-şi facă produsele şi serviciile cunoscute de cât mai mulţi consumatori posibil.

CONTACT

Pentru mai multe detalii sau consultanta avizata intr-o problema de productie publicitara sau de promovare indoor sau outdoor nu ezitati sa ne contactati !

Publicitatea joacă un rol important în stimularea economică, iar dacă o campanie de publicitate este gandită cum trebuie, atunci reclama poate influența cumpărătorul să cumpere morcovi chiar dacă el are nevoie de cireșe .
CONTACT