• personalizari Personalizari Banner Samdam trolere Princess
 • personalizari Personalizari Banner Samdam tricouri cu personalizare
 • personalizari Personalizari Banner Samdam stoc intern
 • personalizari Personalizari Banner Samdam electronice
 • personalizari Personalizari Baner Samdam pixuri de calitate

Despre noi si despre Obiectele Personalizate

Grupul AGA Media a fost infiintat in 2010 în Romania, avand ca obiect de activitate importul si distributia de obiecte promotionale si obiecte personalizate. Strategia de extindere a companiei pe piata din Europa a fost sustinuta de birourile colaboratorilor nostrii din Olanda, Franta, Romania precum si a unui birou de achizitie in Hong Kong . AGA Media Romania Advertising este parte integranta a Grupului AGA Media care si-a dezvoltat considerabil portofoliul de servicii si produse, devenind in prezent un reper in industria de profil din Romania, oferind:

 • Obiecte promotionale si articole promotionale premium
 • Textile promotionale, echipamente de protectie si articole sportive
 • Cadouri business si programe de loialitate

Oferta noastra este completata de urmatoarele:

 • Consultanta;
 • Logistica si transport;
 • Servicii de personalizare;
 • Design si creatie;
 • Instrumente de marketing;
 • Calitatea serviciilor noastre este atestata prin introducerea sistemului de management al calitatii, SGS, iar calitatea noastra de membru PSI, dar si a altor asociatii de profil adauga credibilitate si valoare companiei noastre.

Cinci arii, un contact:

1. Articole premium, gadgeturi personalizate  si produse promotionale
Orice iti doresti, AGA Media il are sau il realizeaza. Angajatii nostrii sunt experti pe profilul lor, urmaresc trendurile si au idei noi. Ei intretin relatii bune cu muncitorii, importatorii si generalistii din Europa si nu numai. AGA Media are propriul DTP si departament de design si colaboreaza regulat cu designeri si artisti. Pentru licenta va rugam sa ne contactati. Noi avem cele mai performante utilaje si tehnici pentru printarea numelui sau logoului firmei tale.
2. Cadouri personalizate de sfarsit de an
Alegerile sunt infinite! AGA Media are produse de la branduri cunoscute. Ambalarile speciale si personalizate sunt de asemenea specialitatea noastra. Daca doresti, noi putem gestiona si stoca produsele in depozitul propriu. Asadar iti furnizam cadouri personalizate cand ai nevoie de ele. In plus, poti conta pe un serviciu profesionist de post-vanzare.
3. Textile personalizate
AGA Media are o gama larga de: produse promotionale, articole sportive personalizate , imbracaminte de protectie personalizata, petrecere a timpului liber, articole business personalizate si imbracaminte office personalizata. Noi distribuim, printam si brodam cele mai cunoscute branduri. Departamentul nostru de imbracaminte creeaza productii specifice pentru multe sectoare: constructii, transport, securitate, bucatarie si restaurante, etc. Imbracamintea contribuie intr-un sens pozitiv imaginii, asadar imprimarea sau brodarea ei va creste vizibilitatea afacerii voastre.
4. Genti personalizate, bagaje personalizate si produse din piele personalizate
AGA Media are posibilitatea de a personaliza genti realizate din diverse materiale in functie de preferintele voastre si posibilitatile de printare.
5. Actiuni de fidelizare si motivare
De ani de zile, AGA Media va propune campanii online de motivare si fidelizare a clientilor. Va rugam sa ne contactati pentru personalizarea produselor promotionale atat pentru angajatii dvs. cat si pentru clientii dvs.

Promptitudine.

Calitate. Noutate.

Pret corect.

Echipa noastra este o echipa mixta, formata din oameni tineri si oameni cu o vasta experienta în domeniului promotionalelor.

Bugetul disponibil

Termenul de livrare solicitat

Volumul de comanda

Cheia succesului pentru noi în aceasta piata este sustinuta de valorile noastre ca echipa si de calitatea serviciilor oferite.

Tipul de personalizare

Tipul de eveniment : conferinte, aniversari, lansari de produse.

Produse si servicii de calitate

Cu totii contribuim si sustinem valorile care stau la baza activitatii noastre ca echipa.

Simulari grafice

Mostre ale produselor

Oferte personalizate în functie de buget, eveniment, categorie de produse

Discount-uri în functie de volumul de comanda si consecventa comenzilor

AGA Media servicii promotionale

In cadrul acestui magazin puteti gasi pixuri, agende, calendare, sisteme de expunere, brelocuri, mape si genti de conferinta, tricouri, sepci, articole de bucatarie, unelte si echipamente de lucru, articole de ingrijire personala, diverse produse electronice si altele. Pentru alte produse va rugam sa ne contactati, vom face tot posibilul pentru ca ideile dvs de promovare sa fie puse in aplicare.

Avantaje Produse Personalizate

   • Livrare Gratuita – Iti livram gratuit orice comanda care depaseste 90 lei.
   • Beneficiezi de discount de 5% pentru primele 10 comenzi – cu conditia sa fi abonat la newsletter-ul nostru.
   • Cadoul zilei – In fiecare zi ai un produs la un pret special.
   • Puncte de fidelizare – Le poti folosi ca si reducere pentru comenzile viitoare.
   • Flexibilitate economica

Ce spun Clientii nostrii

Recomand cu incredere tuturor clientilor AGA Media produsele personalizate. Am achizitionat de la ei brichete si chibrituri personalizate pentru clubul nostru, iar rezultatele obtinute din aceste strategii de marketing au fost uimitoare.
Un mare „Bravo” pentru echipa AGA Media cand vine vorba de produse personalizate. Am facut impreuna cu dansii: tricouri, sepci, bandane, pantaloni, cani, pixuri si agende. In primul rand ne-au facut un pret bun, in al doilea rand termenii de productie…au fost reali!!!
Simi, Route 77 International
Am apelat la serviciile celor de la AGA Media pentru o campanie de fidelizare a clientilor nostrii, am personalizat impreuna cu ei: pixuri si stilouri, carnetele, ceasuri de perete si calendare magnetice.
Bruno, Vectra International