Promotia anului

La comenzi mai mari de 1000 euro (inclus tva) primesti din partea noastra serviciul de grafica publicitara GRATUIT

Promotia anului

La comenzi mai mari de 1000 euro (inclus tva) primesti din partea noastra serviciul de grafica publicitara GRATUIT
Contactează-ne acum! +4 0773840064|[email protected]

Portfolio

Acasă » Portfolio

Grafica Publicitara, Print Banner, Montaj Banner Clădire

Grafica Publicitara, Print Banner, Montaj Banner Clădire

grafica publicitara, print banner, montaj banner clădire Grafica Publicitara, Print Banner, Montaj Banner Clădire 12665628 10207665518029531 32138921 n

Proiect: Grafica Publicitara, Print Banner, Montaj Banner Clădire

Beneficiar: CONADI Bucuresti

Acțiunea: Am conceput grafica publicitara a bannerului ce urma a fi montat iar după acceptu clientului am printat bannerul propriu-zis. Bannerul a fost montat pe clădirea EBS din Brașov la etajul 12. Pentru aceasta operațiune am implicat și o echipa de alpiniști utilitari.

grafica publicitara, print banner, montaj banner clădire Grafica Publicitara, Print Banner, Montaj Banner Clădire 12650575 10207665518549544 586419791 ngrafica publicitara, print banner, montaj banner clădire Grafica Publicitara, Print Banner, Montaj Banner Clădire 12647884 10207665518789550 1887418437 ngrafica publicitara, print banner, montaj banner clădire Grafica Publicitara, Print Banner, Montaj Banner Clădire 12625719 10207665518629546 649837516 n

Web design www.pensiuneadenisa.ro

Web design www.pensiuneadenisa.ro

Proiect: web design , design grafic, grafica web

Beneficiar: Pensiunea Denisa Poiana Brasov

Acțiunea: Pentru acest proiect implicat întreaga echipă de web design în vederea obţinerii unui website de o calitate înaltă care să poată fi uşor de utilizat atât de către beneficiar cat si de catre utilizatorul final. Ca şi softuri folosite am ales utilizăm platforma wordpress, deoarece este o platformă ușor de utilizat si modificat în cazul în care clientul nu doreşte se achiziţioneze şi un serviciu de mentenanta web din partea noastră.Web design ul a fost realizat în totalitate de către echipa aga media.

Agentie de publicitate

, , , , , ,

Agentiile de publicitate creaza majoritatea reclamelor si reprezinta inima industriei publicitare. Totusi unele companii, au propriile departamente de publicitate ce functioneaza similar unei agentii. Dezvoltarea, productia si plasamentul unei singure reclame poate fi un proces care consuma mult timp si implica un mare numar de persoane cu o mare varietate de aptitudini si cunostinte. Agentiile de publicitate nu numai ca, creaza reclame ci deasemenea platesc pentru plasarea reclamelor intr-un ziar sau revista, radio sau televiziune. O agentie de publicitate mare poate sa angajeze sute sau mii de oameni, printre care putem enumera : specialisti in publicitate si marketing, designeri, copywriteri, artisti, psihologi, cercetatori, economisti, analisti media, examinatori de produse, bibliotecari, contabili si matematicieni.

Agentia noastra de publicitate este divizata in mai multe departamente : serviciul financiar, serviciul de cercetare, departamentul de planificare media, departamentul de creatie si de productie.

Suntem o agentie locala de publicitate cu clienti care cheltuiesc aproximativ 100.000 dolari pe an pe publicitate poate angaja doar in jur de 25 de persoane.

 

Tipuri de publicitate

, , , ,

 

Publicitatea are numeroase clasificari, functie de mai multe criterii. Publicitatea este considerata a fi de trei tipuri in functie de scopul acesteia: de informare, de convingere sau de reamintire. Dupa obiectivul mesajului, publicitatea poate fi de produs/serviciu, de marca si institutionala. Tinand cont de aria geografica tintita, identificam publicitatea locala, regionala, la nivel national si la nivel international. Dupa destinatarul mesajului: publicitate destinata consumatorilor finali si cea al carei target sunt intermediarii. In functie de efectul scontat, publicitatea poate fi delimitata astfel: cu efect imediat si cu efect intarziat, vizibil dupa o perioada mai lunga de timp. Luand ca reper mesajul difuzat, se identifica publicitatea factuala si cea emotionala. Atunci cand se are in vedere sponsorul, tinem cont de faptul ca acesta poate fi producatorul, un intermediar sau alt agent economic. O alta clasificare ar fi cea care are in vedere influenta asupra cererii: destinata influentarii fie a cererii primare fie a celei selective, in cazul utimei important nefiind tipul produsului ci marca pentru care se incearca crearea unei preferinte.

Revenind la prima clasificare, amintim tipurile de publicitate dupa scop: de informare, de convingere si de reamintire. Prima dintre acestea este utila cand pe piata apare o categorie noua de produse. Astfel se urmareste stimularea cererii primare. Atunci cand produsul nu este cunoscut de catre public, acesta trebuie sa inteleaga mai intai de ce i-ar folosi. Ca si exemplu, aparitia CD-ului a atras clienti dupa ce acestia au inteles diferenta fata de o caseta si avantajele privind sunetul si comoditatea.
9757 tipuri de publicitate Tipuri de publicitate 9757Publicitatea de convingere este necesara ca urmare a competitiei de pe piata. Obiectivul ei este de a stimula o cerere selectiva, fiecare marca incercand sa demonstreze ca ofera o mai buna calitate pentru o anume categorie de produse fata de alte marci, sau un pret mai accesibil. De multe ori publicitatea de convingere se prezinta sub forma publicitatii comparative, in care produsul oferit de o marca se raporteaza la acelasi tip de produs oferit de o alta marca. Publicitatea comparativa este interzisa in unele tari, fiind considerata a fi neloiala.

Publicitatea de reamintire intervine atunci cand un produs a ajuns la maturitate, este cunoscut iar interesul publicului trebuie mentinut.

Firme Luminoase

, ,

Firme Luminoase

Produse publicitare optime pe timp de noapte,când sistemele de afișaj neluminate nu mai ies în evidență.

În funcție de tipul casetei luminoase și de destinație, se poate monta atât în exterior cât și în interior.

Casetele luminoase produse de AGA Media sunt:

-sisteme constructive bine gândite, cu funcționalitate și utilitate,

– ușor de montat și întreținut,

– inoxidabile

– profilele au șanțuri speciale care conduc apa în afara casetei, astfel partea electrică nu este afectată

-acces la elementele consumabile din instalația electrică

(surse de alimentare, elemente de iluminare),

– suprafețe personalizabile ușor de schimbat

Pentru un cost suplimentar de 25 de euro poate fi montat un senzor de lumină care acționează automat casetele luminoase (le aprinde noaptea și le stinge ziua).

Totem Luminos

, ,

Totem Luminos

Elememnte de sine stătătoare, independente, caracterizate prin verticalitate și eleganță vizuală.

Totemurile realizate de AGA Media sunt:

-sisteme constructive bine gândite, cu funcționalitate și utilitate,
-ușor de montat și întreținut,
-inoxidabile
-profilele au șanțuri speciale care conduc apa în afara casetei, astfel partea electrică nu este afectată
-acces la elementele consumabile din instalația electrică (surse de alimentare, elemente de iluminare),
-suprafețe personalizabile ușor de schimbat.

Prelate

,

Prelate

AGA Media comercializeaza o gama variata de prelate, fiecare dintre acestea avand la baza materiale cu caracteristici diferite. De la prelatele de mici dimensiuni, pentru acoperirea barcilor, pana la prelatele destinate remorcilor, AGA Media va pune la dispozitie o gama variata de materiale si materii prime oferindu-va, totodata, si servicii complete de relizare si/sau montare a acestora. Toate prelatele pot fi personalizate cu sigla clientului sau alte imagini distinctive prin termotransfer, serigrafie sau cu autocolant.

Prelate de mari dimensiuni

In aceasta categorie sunt cuprinse prelate cu utilizari speciale precum cele folosite pentru acoperirea piscinelor pe durata sezonului rece sau a anumitor suprafete de teren pentru protectia gazonului fata de intemperii sau actiuni de natura mecanica. Prelatele de mari dimensiuni mai sunt utilizate si in constructii pentru a asigura protectia pietonilor la praf si fata de scaparile accidentale de materiale. Totodata ele reduc nivelul general al zgomotului degajat de activitatea de constructii.

Prelate camioane

Prelatele pentru camioane sunt confectionate din materiale de calitate, intr-o gama variata de culori, cu rezistenta mare la tensiune, rupere si fisurare precum si la variatii de temperatura. Datorita imbinarii materialului prin termosudura se asigura rezistenta acestuia la variatiile de temperatura si a intregii lucrari la viteze de peste 100km/ora. Prelatele sunt prevazute cu toate accesoriile necesare sigilarii in regim vamal – capse, bride, chinga si cablu vamal. AGA Media asigura servicii complete de realizare a structurii metalice, de executie a prelatei la dimensiunile solicitate de client, de personalizare si montare.

Prelate barci

Prelata de barca este necesara pentru protectia barcii de soare, ploaie si de praf. Ele sunt fabricate din PVC cu PA si sunt acoperite cu materiale speciale pentru hidroizolare mai mare si protectie solara. Sunt prevazute cu benzi de inalta rezistenta pentru o buna ajustare pentru barca ta. Cusatura executata este de o duritate mare. Se potriveste in mod ideal, la barci din fibra de sticla, barci gonflabile cu sau fara consola. Prelatele pot fi dotate cu plase de tantari, cu laterale din PVC transparent, fermoare si/sau capse din inox. Prelate sunt prevazute cu gauri pentru aerisire, pentru a preveni condensul la bordul barcii iar pentru inchidere pot fi prevazute cu cordelina elastica sau chinga cu crichet manual.

Geamuri cristal

Acest tip de prelata este utilizat pentru a asigura iluminarea corturilor de dimensiuni mai mici sau pentru terase, balcoane, foisoare. In aceste coditii, se foloseste pe timp de iarna in scopul de a proteja de ploaie, vant si zapada. Printre avantajele acestui sistem se numara faptul ca vara se pot rula pe tamburul existent in interiorul casetei pentru a lasa terasa libera. Datorita grosimilor diferite in care este disponibil acest produs, se poate asigura si un confort termic sporit pentru spatiile inchise cu acest tip de material.

Copertine

, ,

Copertine

Copertinele reprezinta o metoda ideala de a va proteja de razele solare in spatiile deschise, pentru umbrirea si protectia geamurilor, balcoanelor, ferestrelor, teraselor mai mici si verandelor dar sunt indicate si pentru umbrirea spatiilor mai mari, de exemplu centre comerciale, restaurante, cafenele. Copertinele au la baza o structura metalica peste care vine intins materialul care,de regula, este o panza PVC, disponibila intr-o gama variata de culori. In functie de culoare se poate reduce, cu peste 30% (pentru nuantele inchise), caldura resimtita sub copertina. Totodata, copertinele va protejeaza de radiatiile UV daunatoare organismului uman.

Copertine mobile, marchize

Copertinele retractabile sunt destinate spatiilor cu suprafete mari de acoperit (terase restaurant, cluburi in aer liber, terasa balcon etc) unde se doreste obtinerea unei microclime perfecte fara a perturba libera miscare sub aceasta. Sinele de ghidare sunt confectionate din aluminiu dur si tesatura este dintr-un material combinat de textil si pvc, impermeabil si rezistent la intemperii. Actionarea este manuala sau electrica cu intrerupator sau telecomanda. Acest sistem de copertina e adaptabil oricarei constructii deja existente prin combinatii de suporti de prindere, brate si bare, permitand amplasarea copertinei aproape oriunde fara modificari structurale ale imobilului.

Bannere si mesh-uri

, ,

Bannere si mesh-uri

Reclame de impact cu bannere sau mesh-uri outdoor şi indoor

Realizam orice dimensiuni de bannere şi mesh-uri:

 • bannere  şi mash-uri printate la rezoluţie ridicată pentru o reclamă ieftină şi eficientă
 • bannere colantate cu autocolante profesionale Oracal 451 care au o durată de viaţă crescută
 • lucrările pot fi simple sau dublă faţă după caz
 • bannere sau mash-uri de mari dimensiuni (îmbrăcări / acoperiri  de clădiri, blocuri, edificii), la care, ATENŢIE !, realizarea graficii va fi gratuită, oferită din oficiu
 • bannere tip blockout sau backlight, după caz, întregeşte multitudinea de variante de lucru şi mai apoi de prezentare
 • din bannere pot fi realizate panouri cu caracter publicitar astfel impactul vizual creşte odată cu calitatea lucrării (Poliplanul este întins pe un cadru metalic rectangular OL).

Materiale folosite :

 • Poliplan (marcă cu renume) cu densitate ridicată
 • Mash
 • poliplan gramaj (g/m2) … 430 g/m2 … (adică gros, rezistent, profesional, nu arde cu flacără deschisă, etc)
 • în cazul montajelor de mash-uri şi bannere de mari dimensiuni se vor folosi diverse profile metalice rectangulare OL sau AL (20 x 20, 30 x 30, 20 x 40 mm, etc)
 • corniere AL pentru închideri (25 x 25,  30 x 30, 40 x 40 mm)
 • capse specifice genului de lucrări
 • autocolante profesionale marca Oracal ( aplicaţii outdoor; reflectorizante; sau flourescente)
 • bannerele pot fi iluminate cu proiectoare de cea mai nouă generaţie, cu un consum scăzut de electricitate, adică proiectoare cu pastilă de siliciu.

Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate recunoscute pe plan internaţional.

 • poliplan pentru bannere îl putem găsi la orice culoare de bază

 

Modele, aşa cum am arătat, sunt împărţite în 2 mari categorii:

 • bannere printate (inclusiv full color)
 • banere colantate cu autocolant

Montajul bannerelor şi mesh-urilor este făcut de alpinişti utilitari cu experienţă care pot interveni inclusiv în cazul demontării acestora.

PREŢURILE sunt REZONABILE !