Project Description

Agentiile de publicitate creaza majoritatea reclamelor si reprezinta inima industriei publicitare. Totusi unele companii, au propriile departamente de publicitate ce functioneaza similar unei agentii. Dezvoltarea, productia si plasamentul unei singure reclame poate fi un proces care consuma mult timp si implica un mare numar de persoane cu o mare varietate de aptitudini si cunostinte. Agentiile de publicitate nu numai ca, creaza reclame ci deasemenea platesc pentru plasarea reclamelor intr-un ziar sau revista, radio sau televiziune. O agentie de publicitate mare poate sa angajeze sute sau mii de oameni, printre care putem enumera : specialisti in publicitate si marketing, designeri, copywriteri, artisti, psihologi, cercetatori, economisti, analisti media, examinatori de produse, bibliotecari, contabili si matematicieni.

Agentia noastra de publicitate este divizata in mai multe departamente : serviciul financiar, serviciul de cercetare, departamentul de planificare media, departamentul de creatie si de productie.

Suntem o agentie locala de publicitate cu clienti care cheltuiesc aproximativ 100.000 dolari pe an pe publicitate poate angaja doar in jur de 25 de persoane.