Bannere Personalizate

Descriere

Construiți-vă propriul banner cu cele mai versatile însemne, durabil, rezistent la intemperii Banner-ul nostru de vinil personalizat este un produs foarte bun pentru a fi utilizate în aer liber sau în interior. Putem crea propriul design pentru un banner prin adăugarea de grafice distincte in ideea de a promova evenimentul dvs., sărbători o zi de naștere sau aniversare, sau se anunta lansarea noii tale afaceri. Bannere noastre personalizate imprimate sunt realizate din cel mai bun material din poliester 100% cu o bătătură inserată in forma de tricot. Acest lucru înseamnă că există un material intern care le face mai puternice și capabile să îndure toate tipurile de vreme. Este același material din care sunt realizate cele mai multe panouri stradale. Bannerele noastre au o rezistență la tracțiune de 153 lbs x 149 lbs, o rezistență la rupere de 67 lbs x 64 lbs, o rezistență la temperatură de -22F la 180F.

Instalare si Intretinere

Instalare: Bannerele sunt una dintre cele mai simple aplicații de semnalizare pentru firma dumneavoastra. Utilizați cabluri sau bungees pentru a atașa garniturile metalice de colțurisi de pe perimetrul bannerului pentru o fixare cat mai buna, dar pot fi agati si de stalpi. Pot fi utilizate suruburi cu saibe, pentru a instala bannerele pe mediile rigide, cum ar fi lemn sau beton, sau puteți folosi legăturile zip sau șir pentru a le fixa la garduri sau între porti.

Îngrijire: Pentru a avea grijă de bannere personalizate, curățați-le în mod regulat cu apă caldă și le permite să se usuce la aer înainte de depozitare. Pentru a stoca cu ușurință bannere, ele trebuie rulate și păstrați-le într-un loc uscat, la temperatura camerei. Orice rid din bannere ar trebui să iasă în câteva ore la soare sau căldură.