Bannere Stradale

Bannerele publicitare pot fi printate la 720 DPI print outdoor, 1440 DPI print outdoor.

Panourile publicitare din bannere frontlit includ (la cerere) urmatoarele finisari: tiv si capse la 100cm. Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp. Pentru bannere mai groase va rugam contactati-ne.

Bannerele sunt printate pe masini Vutek, Mimaki sau Mutoh – calitatea printului este foarte mare. Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita insa latimea maxima a unei fasii de banner este de 5M la 720DPI sau 1,6M la 1440DPI.

Fasiile de banner printate se sudeaza cu un utilaj special garantand atat un aspect calitativ la imbinare cat si rezistenta foarte ridicata.

Aplicatiile bannerelor: panouri publicitare (banere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, print OOH, afisaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc.), bannere stradale, copertine, etc.

Optional finisaje: tiv si capse sau buzunare 1,5 € / mp. 

Pentru suprafete mai mari de 100 mp se acorda discount.

Crearea si promovarea prin bannere publicitare in mediul online, este o companie prin care se poate aduce profit companiei dumneavoastra prin popularizarea serviciilor sau produselor oferite, atragand astfel atentia vizitatorilor.

Bannere publicitare AGA Media Advertising, Print-ul de banner publicitar este unul dintre cele mai solicitate servicii de publicitate.Bannerele publicitare printate reprezinta probabil cel mai accesibil si des intalnit mijloc de reclama. Bannerele publicitare sunt rezistente in conditii de exterior o perioada lunga, se monteaza usor, pot avea dimensiuni foarte variate, se pot realiza in variante simpla sau dubla fata, se pot folosi atat la interior cat si la exterior, cu aplicatii extrem de variate.