AGA Media este o agentie de publicitate din Brasov, ce ofera pe partea de online servicii de Web design, Webdesign, design site, intretinere site, optimizare site, promovare web, programare web ( magazin online, CMS, newsletter, etc), SEO, logo design, Flash.


 

webdesign brasov seo & webdesign SEO & WebDesign webdesign brasovProgramatorii nostri sunt developeri pregatiti pentru crearea de solutii online precum site-uri eCommerce, portaluri, site-uri tematice. Consideram ca o solutie poate fi de succes numai daca persoanele pentru care a fost creata o pot folosi intuitiv si eficient. Pentru a realiza acest lucru folosim cele mai noi tehnologii si le oferim partenerilor nostri o gama variata de posiblitati.

 

Oferim:

» Portofoliu site
» Design site
» Pachete web design
» Preturi avantajoase web design


 

Activitatea noastra acopera intreaga gama a aplicatiilor web:

browsers seo & webdesign SEO & WebDesign browsers

design si redesign site-uri web
– dezvoltare aplicatii de tip magazin virtual
optimizare a paginilor web pentru motoare de cautare, promovare si publicitate pe Internet
intretinere si actualizare site-uri
Site-uri statice HTML, situri dinamice PHP
Pentru ca dvs. sa puteti interactiona cu vizitatorii site-ului se folosesc pagini dinamice. Pentru interactionarea cu bazele de date, folosim limbajul de programare PHP.
Unele portiuni din website (stiri, noutati, targuri, expozitii, etc) pot fi usor administrate de Dvs. dintr-un MODUL DE ADMINISTRARE SITECMS .

 

 


 

blog_5 seo & webdesign SEO & WebDesign blog 5Redesign WebSite
Aveti nevoie de re-design daca aveti deja un site construit cu ceva timp in urma, sau va confruntati cu una din urmatoarele probleme :
» designul site-ului este deja invechit
» paginile au poze sau elemente de Java Script sau Flash ce ingreuneaza foarte mult incarcarea paginii
» website-ul nu a fost proiectat/optimizat pentru a fi usor gasit de motoarele de cautare
» in website-ul Dvs predomina textele si doriti o revigorare a partii grafice sau mai multa animatie

 

 

 

 


 

Intretinere site
Daca site-ul Dvs necesita schimbari de text sau poze periodic, sau vreti doar anumite modificari la un moment dat, va putem asigura intretinere lunara / trimestriala.
Contra unui abonament fix sau in sistem de plata per ora, putem face in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.

Sunaţi-ne la 0773840064 sau 0746673351 ori trimiteti-ne un email pentru a afla cum vă putem ajuta!


 

Echipa AGA Media este capabila sa raspunda oricaror nevoi de publicitate comunicare, publicitate, conceptie grafica, media, web design, creatie, print, bannere, design, grafica, slogan, tipar, creatie, strategii de comunicare, postere, afise, pliante, brosuri, mape, logo, logo design.
mobile seo & webdesign SEO & WebDesign mobileInainte de a cumpara publicitate online, trebuie sa te informezi cu privire la potentialul acestei piete online: modalitate de promovare online, tipul de website pe care vei cumpara reclama, numarul de vizitatori, bounce rate, profilul vizitatorilor etc.

Si inainte de a cumpara publicitate trebuie sa te asiguri ca stii ce este publicitatea online si ce presupune aceasta modalitate de promovare care utilizeaza mediul online (pagini de Internet, newsletter, email) pentru transmiterea unor mesaje catre un public tinta. In mediul online iti poti promova afacerea cu ajutorul bannerelor publicitare, prin publicitate contextuala si reclame in motoarele de cautare.

 

 


 

De ce sa alegem publicitatea online?ipad seo & webdesign SEO & WebDesign ipad

In primul rand ca putem detine un control mult mai bun asupra investitiei facute si vom avea rezultate imediate dupa aceasta investitie. Daca folosim promovarea in motoarele de cautare utilizand SEO rezultatele vor aparea dupa cateva luni (in cazul in care ai facut o optimizare buna). In plus sunt o serie de avantaje in favoarea publicitatii online: o targetare mai buna (ore, zone geografice, numar de afisari pe utilizator), informatiile oferite pot fi diferite (prin bannere expandabile), interactiunea cu potentialul client.

 

 


 

Cum achizitionam?

woo_feature2 seo & webdesign SEO & WebDesign woo feature2Daca v-ati hotarat in favoarea unei publicitati online, va trebui sa cunoasteti si modurile de achizitionare: CPM (Cost per Mille), CPC (Cost per Click) si CPA (Cost per Action).

1. CPM – Cost Per Mille – sau Cost per Impression. Publicitatea online cumparata in functie de numarul de afisari: 1 CPM = 1000 de afisari.

2. CPC – Cost Per Click. Publicitatea online cumparata in functie de numarul de click-uri date pe o reclamă (imagine, animata sau text). De exemplu publicitatea vanduta de Google – AdWords.

3. CPA – Cost Per Action. Publicitate după numarul de actiuni prestabilite realizate de utilizatorul care vede reclama online: completarea unui formular online sau cumpararea unui produs ca actiuni predeterminate.

4. CPL – Cost Per Lead. Utilizatorul urmeaza reclama, se autentifica, achizitioneaza un produs si astfel cel care a gazduit reclama primeste un procent din costul produsului


 

Ce achizitionam?

Dupa cunoasterea avantajelor, modului de plata trebuie sa va informati si ce fel de reclama platiti. Daca optati pentru bannere exista o intreaga tipologie: floating ad, expanding ad, wallpaper ad, trick banner, pop-up, pop-under, video ad, banner electoral.

Un alt studiu realizat de Bursa de Reclama in perioada 24 martie si 1 aprilie 2010 confirma faptul ca romanii au incredere in reclamele prezente in mediul online: 42,7% le gasesc utile ca informatie afisata, iar 13,6% chiar sunt influentati in achizitionarea de produse. In aceste conditii tu cum consideri publicitatea online: adevar sau provocare?