Servetele Umede Personalizate

Prin intermediul colaboratorilor nostrii avem o tehnologie de ultimă generaţie în materie de procesare a hârtiei celulozice. Am construit impreuna cu ei o echipă redutabilă de tehnicieni şi designeri. Totul funcţionează într-o hală industrială nouă, modernă şi funcţională. În paralel, am dezvoltat o reţea de distribuţie performantă la nivel naţional şi ne-am constituit un portofoliu de clienţi mereu în creştere.
Pe piaţa românească, suntem astăzi primii în materie de Şerveţele Personalizate. Oferim ŞerveţelePersonalizate în toate dimensiunile uzuale şi speciale imprimate la mai multe culori, într-un număr de straturi şi mod de pliere alese de client, cu numele sau sigla desemnată de client sau realizată de designerii noştri, livrabile oriunde în România, Republica Moldova şi Bulgaria, cu preţuri şi condiţii de plată negociabile.
Oferta AGA Media cuprinde şi Şerveţele normale, în culori şi dimensiuni diferite, împachetate funcţie de dorinţa clientului. De asemenea, oferim o gamă bogată de consumabile uzuale în industria HoReCa.

Succesul nostru este construit din performanţă, promptitudine, seriozitate.

Servetele Umede Personalizate

Servetele umede ambalate individual in ambalaj personalizat pentru restaurante, baruri, cafenele, delivery, fast food, hoteluri etc

Produs: Servetele umede
Prezentare: Ambalaj individual
Dimensiune: 6 cm x 8 cm, 7 cm x 10 cm, 7 cm x 13 cm
Ambalare: 1.000 buc / bax
Arome: Lamaie, mandarina, aloe vera, mentol, levantica, everest, mar verde

AVANTAJELE UTILIZARII SERVETELULUI UMED

AMBALAT INDIVIDUAL

– GARANTIE INTRE 5 SI 10 ANI DE LA DATA PRODUCTIEI;

– PASTRAREA IN CONDITII OPTIME A TUTUROR INGREDIENTELOR DIN SOLUTIE (fiecare servetel este ambalat individual, in cate 5 straturi izolatoare, printre care aluminiul, care joaca cel mai important rol, de bariera fotonica si de sigilare la cald);

– HIPOALERGICE SI CU PH FIZIOLOGIC;

– DATORITA SUPRAFETEI MARE A CELOR DOUA FETE ALE PLICULUI, SE POT COMUNICA PRIN PERSONALIZAREA ACESTUIA SIGLA SI BRANDUL DVS SI DATE DESPRE LOCATIE ( ADRESA, SITE WEB, ADRESA DE MAIL, TELEFONAE DE REZERVARI, ETC)

Puteti opta pentru una din aromele: green apple, cool lemon, strong lemon, sparkling mandarine, everest, aloe vera, lavanda, menta, scortisoara, pin, pepene galben si foarte multe altele, indiferent daca doriti sau nu sa incorporam alcoolul ca ingredient principal, pretul ramanand acelasi.

De asemenea, compania noastra comercializeaza: servetele antiperspirante, servetele antisebum, servetele antibacteriene, servetele antistatice, servetele cu dizolvant de lac de unghii, de inmuiat cuticule, servetele bronzante, servetele de curatat bordul masinii, servetele pentru curatarea suprafetelor optice (ochelari vedere, soare etc) si a suprafetelor din sticla si plastic, scos petele de pe suptafete textile si piele, pentru igiena zonei anale, inainte si dupa injectii, dezinfectante medicale etc.

Printre produsele noastre se numara:

Miere
Zahar / zahar brun / indulcitor
gem capsuni / Gem visine
ketchup / Maioneza / Mustar
Sare / Piper
Sampon / Gel de dus / Sapun lichid
Gel de maini antibacterian
Servetele umede antibacteriene
Toate produsele sunt ambalate la plic si pot fi livrate in varianta personalizata sau nepersonalizata.

servetele personalizate Servetele Personalizate 10396283 891010064265762 4428998722824209104 n

Servetele Umede Personalizate

Servetelele umede personalizate HoReCa.

servetele personalizate Servetele Personalizate 10868271 891010070932428 8327862484411641133 n

Servetele Umede Personalizate

Toate produsele companiei noastre sunt realizate prin tehnologia „NoTouch”

servetele personalizate Servetele Personalizate 10850287 891010057599096 6284152772186040778 n

Servetele Umede Personalizate

“No-Touch” technology: nicio persoana nu atinge produsul pe parcursul procesului de fabricatie.

Contact AGA Media

Servetele Umede Personalizate

Pe piaţa românească, suntem astăzi primii în materie de Şerveţele Personalizate.
Contact AGA Media