Promotia anului

La comenzi mai mari de 1000 euro (inclus tva) primesti din partea noastra serviciul de grafica publicitara GRATUIT

Promotia anului

La comenzi mai mari de 1000 euro (inclus tva) primesti din partea noastra serviciul de grafica publicitara GRATUIT
Contactează-ne acum! +4 0773840064|[email protected]

Cataloage si Brosuri Publicitare

Acasă » Produse » Cataloage si Brosuri Publicitare
  • Cataloage si Brosuri Publicitare Cataloage si Brosuri Publicitare min

Cataloage si Brosuri Publicitare

Cerere cotație de pret

Cele mai utilizate materiale publicitare sunt cataloagele sau brosurile al caror principal scop este promovarea produselor si serviciilor unei companii. Cataloage Publicitare Pret, Brosuri Publicitare Pret, Brosuri Publicitare, Cataloage Publicitare, Cataloage si Brosuri Publicitare

Product Description

Cataloage si Brosuri Publicitare

Descriere produs

Cele mai utilizate materiale publicitare sunt cataloagele sau brosurile al caror principal scop este promovarea produselor si serviciilor unei companii. Utilizate in comunicarea externa, in cadrul targurilor sau expozitiilor, a intalnirilor cu stakeholderii, cataloagele trebuie sa atraga atentia prin partea grafica, calitatea print-ului si a finisarii.

Rasfoind un catalog de prezentare, potentialii clienti pot vedea toata gama de produse, de servicii, precum si preturile acestora. In functie de informatiile oferite printr-un astfel de material, brosurile pot fi schimbate lunar sau, dimpotriva, daca nu s-au produs modificari asupra produselor si a preturilor pot fi utilizate o perioada mai indelungata.

Daca respecta cateva principii atat in ceea ce priveste print-ul, cat si partea grafica, brosurile si cataloagele se pot transforma in instrumente eficiente de marketing şi comunicare.

La AGA Media tiparim brosuri sau cataloage in policromie sau alb-negru. Specificatiile tehnice sunt cele care influenteaza preturile brosurilor. In primul rand, tirajul cataloagelor influenteaza pretul, numarul paginilor, formatul in care urmeaza sa fie tiparite si serviciile conexe pentru care optati.

Raportandu-ne la specificatiile clientilor putem tipari brosuri si sub alte formate. Pentru realizarea unor brosuri care sa se diferentieze cu usurinta de cele ale concurentei, recomandam apelarea la servicii conexe precum plastifierea copertii sau lacuirea selectiva a unor elemente grafice. Realizam brosuri si cataloagele legate prin arc metalic, capsate sau brosate.

Informatiile din brosura trebuie sa fie concepute pentru potentialii clienti.

Coperta sau prima pagina a cataloagelor este unul dintre cele mai importante elemente, modul in care ea este conceputa influentand daca brosura va fi deschisa sau nu. Partea grafica trebuie sa fie atractiva, sa starneasca dorinta de informare si curiozitatea clientilor.

Design-ul unui catalog trebuie sa fie diferit de cel al unui simplu flyer, sa contina mai multe informatii si mai multe pagini. Toate acestea trebuie structurate logic, astfel incat sa fie parcurse cu usurinta.

Specificatii tehnice:

Format standard :            A4 (210 x 297 mm) si A5 (149 x 210 mm)

Gramaje hartie :               Interior 130g mat/lucios si Coperta gramaj 250-350g mat/lucios

Fisiere acceptate :           .cdr (Corel) , .ai (Illustrator), .psd (Photoshop), .eps , .pdf , .jpg

Mod prindere:                  Capsare, brosare tip carte sau spira metalica

Optionale :                         Se poate realiza plastifiere lucioasa sau lacuire selectiva

Cataloage Publicitare Pret, Broșuri Publicitare Pret, Brosuri Publicitare, Cataloage Publicitare, Cataloage si Brosuri Publicitare

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cataloage si Brosuri Publicitare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.