Product Description

Expodesk

Prezentare:            Expodesk-ul (infodesk / counter / information desk) este un sistem portabil tip infodesk pentru interior din categoria usoara care poate servi ca stand de informare sau punct de vanzare si care oferta informatii despre produs sau companie prin printul personalizat. Expo desk-ul este varianta mai mica a standului Double Expodesk iar forma sa este dreapta. Este realizat dintr-o structura metalica extensibila de tip spider pe care se ataseaza un panou din pvc personalizat cu autocolant printat si laminat iar deasupra se monteaza un blat din lemn lacuit de foarte buna calitate, de culoare neagra. Acest stand este prevazut la interior cu un raft care poate fi folosit pentru depozitarea produselor folosite la prezentare. La cerere, blatul se poate colanta contra-cost in alta culoare. Sistemul include: structura extensibila, 20 baghete metalice (8 drepte pentru montare verticala, 8 drepte pentru montare orizontala si 4 in forma de semicerc pentru montare pe lateral), un blat din lemn lacuit, raftul interior si o geanta textila pentru protectie si pentru usurinta transportului. Printul este realizat la o rezolutie de 2400 dpi pe echipamente profesionale de ultima generatie, folosind cerneluri ecologice, fara miros sau solventi si este protejat prin aplicarea unei folii de laminare pentru o protectie superioara.

Avantaje:               Sistemul Expodesk poate fi folosit ca stand de informare sau de expunere a produselor sau pliantelor oferite publicului avand o suprafata mare de prezentare (165x85cm). Totodata, el se monteaza usor si rapid (5 min.) fara a fi nevoie de unelte, iar demontat incape intr-o geanta textila de dimensiuni reduse. Personalizarea se poate schimba ulterior ori de cate se doreste, obtinandu-se astfel un nou vizual personalizat sau se pot comanda mai multe seturi de grafica ce se pot folosi alternativ.

Personalizare:       Autocolant printat, laminat si caserat pe PVC 0,4mm prevazut cu benzi magnetice / personalizare: L: 165cm; H: 85cm.

Dimensiuni:           L: 90cm; H: 88cm; A: 40cm

Ambalaj:                 Geanta textila si sutie de carton / dimensiuni – L: 91cm; H: 45cm; A: 26cm.

 

Ai nevoie de o oferta de pret?

Foloseste formularul de mai jos: